GSM Artikelen

8 juni 2010

Maximumtarieven Bellen in Europa blijft

Hoort bij: Consumenten — admin @ 16:24

De maximumtarieven die de Europese Unie onlangs heeft vastgesteld voor telefoongesprekken in het buitenland, hoeven niet teruggedraaid te worden. Dat heeft het Europese Hof van Justitie in Luxemburg dinsdag bepaald.

Diverse grote Europese telecombedrijven zoals Vodafone, Telefonica O2, Orange en T-Mobile stapten in Groot-Brittannië naar de rechter nadat de EU maximumtarieven vaststelde die de bedrijven hun klanten in rekening mogen brengen voor roamingkosten. (meer…)

26 mei 2010

Mobiel Bellen in Nederland is erg duur

Hoort bij: Consumenten — admin @ 11:34

Nederland is een van de duurste landen in de EU om mobiel te bellen. Dat blijkt uit een rapport van eurocommissaris Neelie Kroes (Digitale Agenda).

Daarin komt Nederland wat gsm-tarieven betreft op de derde plaats, na Malta en Luxemburg. In Nederland kost een minuut mobiel bellen 20 cent. (meer…)

24 mei 2010

Mobiel Muziek Downloaden Niet Populair

Hoort bij: Mobiele telefoons — admin @ 15:25

Maar liefst 2 procent van de bezitters van een mobiele telefoon heeft in het eerste kwartaal van dit jaar weleens muziek gekocht met hun mobiele telefoon. Wat opvalt is dat het afspelen van muziek op de mobiele telefoon zeer populair is, maar het mobiel downloaden van muziek niet. Dit meldt ComScore, een marktanalysebureau.

Ongeveer 24 procent van de bezitters van een mobiele telefoon speelt wel eens een liedje af op de mobiele telefoon. (meer…)

Vrouwen Downloaden Vaker Mobiel

Hoort bij: Mobiele telefoons — admin @ 02:52

Het was al langer bekend! Vrouwen houden meer van mobiele telefoons met veel dubbele functies zoals Blackberry en Iphone. Veel mannen kiezen er vaker voor om een simpele mobiele telefoon aan te schaffen om simpelweg vooral te bellen. Vrouwen houden meer van vele functies en maken daar vaker gebruik van. Nu blijkt ook dat vrouwen vaker vaker dan mannen downloaden met hun mobiele telefoon.

Twee keer zoveel vrouwen als mannen downloaden liedjes en achtergrond afbeeldingen met hun mobiele telefoon. Vrouwen halen per maand gemiddeld negen downloads binnen, mannen 7,5.

Dit blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse downloaddienst Myxer onder de gebruikers. Van alle bezoekers die bij Myxer games, ringtones en achtergronden downloaden is 67 procent vrouw.

(meer…)

26 maart 2009

GSM Winkel

Hoort bij: Consumenten — admin @ 12:46

GSM Winkel? Bent u op zoek naar een goedkope GSM winkel? Bent u opzoek naar een goedkoop GSM toestel of een goedkoop GSM abonnement? Op Mobieletelefoonkopen.nl vindt u iedere maand een overzicht van de goedkoopste GSM winkels en GSM aanbiedingen. Bekijk direct de TOP 5 goedkoopste GSM winkels van deze Maand! (meer…)

20 maart 2009

Mobiele Telefoon Abonnement

Hoort bij: Abonnement — admin @ 15:20

Bekijk de TOP 5 Mobiele telefoon abbonementen van deze Maand >>>

Bent u op zoek naar een goedkope mobiele telefoon abonnement? OP Mobieletelefoonkopen.nl vindt u een overzicht van de meest goedkope mobiele telefoon abonnementen op dit moment. Bekijk de top 5 meest goedkope Mobiele telefoon abonnementen. (meer…)

18 maart 2009

Goedkope GSM Aanbiedingen

Hoort bij: Abonnement — admin @ 14:36

Goedkope GSM Aanbiedingen

Bent u op zoek naar goedkope GSM aanbiedingen? Dan zit u goed! Op Mobieletelefoonkopen.nl vindt u de scherpste GSM Aanbiedingen. Op onze homepage vindt u een overzicht van de top 5 meest goedkope GSM aanbiedingen op dit moment. Wacht niet langer en bekijk direct de TOP 5 meest goedkope GSM aanbiedingen! (meer…)

22 februari 2009

GSM Abonnement

Hoort bij: Abonnement — admin @ 18:23

Post hier uw ervaring met een bepaald GSM abonnement of provider. Veel mensen vinden het nog erg moeilijk om het juiste GSM abonnement te kiezen en zouden het erg waarderen als zij meningen van andere bellers kunnen lezen. Op deze pagina kunt u daarom uw mening posten over welk GSM abonnement u het voordeligst vindt en welk GSM abonnement u aanraad aan andere bezoekers. (meer…)

10 februari 2009

Mobiel Internet Laptop

Hoort bij: Mobiel Internet — admin @ 16:36

Mobiel Internet op uw Laptop

Vindt u het ook handig om overal met uw laptop te kunnen internetten? Waar u zich ook bevind met uw laptop is het mogelijk om te internetten. Vooral voor mensen die veel onderweg zijn, is mobiel internet onmisbaar. Internetten in de trein, nieuws lezen in de bus, uw e-mail berichten lezen op het strand? Met mobiel internet op je laptop van kunt u altijd en overal gebruik maken van het internet. Het enige wat u nodig heeft is een kleine insteekkaart waarmee u mobiel kunt interneten op uw laptop. (meer…)

17 januari 2009

Jongeren kopen Mobiele Telefoon liever in winkel

Hoort bij: Consumenten — admin @ 02:05

Hoewel internetwinkelen steeds populairder wordt, koopt de meerderheid van de jongeren zijn mobiele telefoon nog altijd gewoon in de winkel. Dit blijkt uit een onderzoek van YoungVotes Media Monitor. In dat onderzoek werden bijna 1800 jongeren ondervraagd over hun voorkeur bij het aanschaffen van een nieuwe mobiele telefoon. (meer…)

Oudere berichten »

Mobiele Telefoon Kopen