Mobiele Telefoon Kopen
Mobieletelefoonkopen.nl - Alle benodigde informatie over het kopen van een Mobiele Telefoon!

Goedkope GSM Zoeken

Goedkope GSM

Ga onze Stappenplan af:

Voordat u een mobiele telefoon koopt of een gsm abonnement aansluit, raden wij u aan om onderstaande stappenplan te volgen. U krijgt dan een beter beeld van wat u eigenlijk precies wilt en wat u nodig heeft.

Dit is van belang om een juiste keuze te maken. Hierdoor kunt u voorkomen dat u bijvoorbeeld een Gsm abonnement aansluit dat eigenlijk niet bij uw belgedrag past en u onnodig veel betaalt.

Stap 1. Wat is uw belgedrag?

Stap 1. Wat is uw belgedrag?
Vraag uzelf de volgende punten af. Hoe veel bel ik eigenlijk? Bel ik vooral in de avond of vaker overdag? Zal ik veel sms’en of sms ik vrijwel nooit? Ben ik iemand die makkelijk in de verleiding valt om vaak te bellen?

Als u veel belt, dan is het voordeliger om voor een abonnement te kiezen. Belt u weinig, kies dan voor een prepaid telefoon. Kiest u een abonnement en sms’t u veel? Kies dan een abonnement waar u voordelig mee kunt sms’en. Bent u iemand die eigenlijk weinig belt, maar makkelijk in de verleiding valt om lang aan de telefoon te hangen? Kies dan voor een prepaid telefoon om hoge rekeningen achteraf te voorkomen.

Stap 2: Wilt u zeker een nieuw toestel?

Stap 2: Wilt u zeker een nieuw toestel?
Bij het aansluiten van een nieuw Gsm abonnement, valt men makkelijk in de verleiding om te kiezen voor een abonnement waarbij men er een “gratis toestel” bij krijgt. Veel consumenten kiezen daarom voor een nieuw toestel, terwijl zij dat eigenlijk niet nodig hebben. Meestal is het “oude toestel” dat u heeft nog vrij goed.

Goedkope Gsm toestel Een gratis toestel bestaat niet.
Een gratis toestel betaalt u zelf door hogere maandlasten van uw abonnement. Het toestel is dus niet gratis. Wij raden u daarom aan om nog eens af te vragen of u zeker een nieuw toestel wilt zonder in de verleiding te vallen van een “gratis toestel”, dat werkelijk helemaal niet gratis is. Vraag uzelf dus af of u een nieuw toestel wilt met het besef dat u het toestel helemaal gaat betalen en maak dan een keuze.

Bent u eruit en wilt u uw toestel nog houden, dan kunt kiezen voor een simonly abonnement. U sluit een abonnement waarbij u uw toestel blijft houden en krijgt slechts een simkaart mee. Uw maandlasten zullen veel lager zijn dan wanneer u er een “gratis toestel” bij had gekregen. Wilt u toch een nieuw toestel, dan raden wij u aan om verschillende providers en aanbieders met elkaar te vergelijken.

Stap 3: Sluit een abonnementcontact aan dat niet stilzwijgend wordt verlengd

Ieder jaar komen er nieuwe aanbiedingen. U kunt makkelijk van belgedrag zijn veranderd. Ook kan het zo zijn dat u een verkeerd abonnement had aangesloten. Sluit daarom altijd een contract dat niet stilzwijgend wordt verlengd. Is uw Gsm abonnement contracttermijn bijna afgelopen? Zoek dan altijd naar nieuwe aanbiedingen en ga de stappenplan weer opnieuw af om weer een juiste abonnement te kiezen. Ook kunt u zo elk jaar profiteren van de hoge wervingskortingen bij het sluiten van een nieuw goedkope Gsm abonnement.

Lees meer informatie over GSM Abonnementen

GSM Abonnementen

Lees meer informatie over Prepaid Bellen

Mobiele Telefoon Prepaid
Tips bij het Kopen | Contact | Relevante websites | Mobiele Telefoon Kopen
Copyright © Mobiele Telefoon Kopen