Mobiele Telefoon Kopen
Mobieletelefoonkopen.nl - Alle benodigde informatie over het kopen van een Mobiele Telefoon!

GSM Vergelijken

GSM Vergelijken

Stap 1: Wat is uw belgedrag?

Voordat u gaat beginnen met het vergelijken en kiezen van het juiste GSM abonnement, dient u eerst uw belgedrag goed te kennen. Vraag uzelf af waarom u een Mobiele telefoon hebt en voor wat u die het meest zult gebruiken. Een makkelijke manier om dat te achterhalen is door uw belgedrag van de afgelopen maanden te bestuderen. Dit is één van de belangrijkste stap om zo veel mogelijk te besparen op uw telefoonkosten.

Belt u weinig en gebruikt u uw mobiele telefoon eigenlijk alleen om altijd bereikbaar te zijn, dan is het interessanter om te kiezen voor mobiele telefoon prepaid. Belt u meer dan €10 euro per maand, dan is het verstandiger om voor een abonnement te kiezen. Om het juiste abonnement te kiezen komen we nogmaals terug op het belang van het bestuderen van uw belgedrag.

Iedereen gebruikt zijn mobiele telefoon op een andere manier. Providers weten dit ook en hebben daarom vaak veel verschillende abonnementen om voor zoveel mogelijk klanten een passend abonnement te kunnen aanbieden.

Belt u bijvoorbeeld veel naar vaste nummers en weinig naar een mobiel nummer? Kies dan een abonnement met een aantrekkelijke regeling met betrekking tot bellen naar een vast nummer. Belt u bijvoorbeeld weinig overdag en veel in de avond? Kies er dan voor om een abonnement te kiezen waarbij u in de avond minder betaalt dan overdag. Hieronder vindt u meer informatie en tips om een abonnement te kiezen aan de hand van uw belgedrag.

Stap 2: Abonnement kiezen dat bij uw belgedrag past

Voor de meeste mensen is het belangrijk om te weten of je veel belt naar mobiele- of juist naar vast nummers. Ook het tijdstip wanneer u belt kan van belang zijn: belt u veel in piek- (overdag) of juist tijdens daluren ('s avonds en in het weekend)? Daarnaast is het ook belangrijk om in te schatten hoeveel SMS'jes u ongeveer per maand verstuurt. Om een goed te weten welk abonnement het best bij u past, dient u bij de volgende punten een inschatting te maken.

1. Piek naar vast
Hoeveel minuten u overdag (piek tijd) denkt te bellen naar vaste nummers.

2. Piek naar mobiel
Hoeveel minuten u overdag (piek tijd) denkt te gaan bellen naar mobiele nummers.

3. Dal naar vast
Hoeveel minuten u 's avonds en in het weekend (dal) denkt te gaan bellen naar vaste nummers.

4. Dal naar mobiel
Hoeveel minuten u 's avonds en in het weekend (dal) denkt te gaan bellen naar mobiele nummers.

5. Aantal SMS'jes
Hoeveel SMS'jes u per maand ongeveer denkt te gaan versturen.

Nadat u bij alle bovenstaande punten een schatting hebt gemaakt, is het nu tijd om verschillende soorten abonnementen naast elkaar te vergelijken. Het punt waar u het meest geld denkt uit te geven neemt u als basis om een abonnement te kiezen. Belt u bijvoorbeeld veel overdag en weinig in de avond en in het weekend, dan kiest u het abonnement met de laagste tarieven tijdens de piek uren. Zo kunt u het hele rijtje afgaan en bepalen welk abonnement voor u het best geschikt is.

Hulp Bij Het Zoeken Van Een Goedkope GSM

Goedkope GSM
Tips bij het Kopen | Contact | Relevante websites | Mobiele Telefoon Kopen
Copyright © Mobiele Telefoon Kopen