Mobiele Telefoon Kopen
Mobieletelefoonkopen.nl - Alle benodigde informatie over het kopen van een Mobiele Telefoon!

Blackberry

Blackberry

Wat is Blackberry?

Blackberry Toestel Blackberry is de merknaam voor een smartphone, een mobiele telefoon met PDA functies. Blackberry is te onderscheiden van een normale PDA door de nadruk vooral te leggen op mobiel bellen, mobiel internet en vooral e-mailen en surfen over het internet. De blackberry is vooral bedoeld voor zakelijk gebruik vanwege de koppeling met het email verkeer binnen een bedrijf. Veel providers bieden hiervoor de juiste blackberry email-oplossing faciliteiten. Deze providers zijn KPN, T-mobile, Telfort en Vodafone.

Sinds 1999 op de markt
Blackberry werd ontwikkeld door het Canadese bedrijf Research in Motion en kwam in 1999 op de markt, met ondersteuning van push e-mail. Push e-mail is een systeem waarbij nieuwe e-mail berichten meteen zichtbaar zijn op de e-mailclient (geduwd, pushed), en niet pas na het periodieke pollen van de server (van de server getrokken, pulled). Sinds de introductie van de BlackBerry is dit erg populair geworden.

Wat zijn de voordelen van Blackberry?

Voordelen van Blackberry:

Verschillende varianten van Blackberry

Er zijn 2 soorten varianten van blackberry. De BlackBerry Enterprise & BlackBerry Internet Services.

BlackBerry Enterprise
Deze variant is meer bedoeld voor zakelijk gebruik. Deze BlackBerryvariant werkt samen met een BlackBerry Enterprise Server die gekoppeld is aan het e-mailsysteem binnen een bedrijf. Het programma is speciaal ontworpen voor bedrijven en regeringsinstanties, en biedt een bewezen, beveiligde, open architectuur voor het wereldwijd beschikbaar stellen van draadloze communicatie en bedrijfsgegevens aan mobiele gebruikers.

De BlackBerry Enterprise is vooral bedoeld om de communicatie te verbeteren binnen een bedrijf. Er is een BlackBerry Enterprise Server voor Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes en Novell GroupWise. De BlackBerry-apparaten zijn (soms fabrieksmatig) geconfigureerd voor Enterprise-gebruik en moeten ook werken met een BlackBerry Enterprise-abonnement.

Microsoft Exchange Enterprise Edition onder BlackBerry Enterprise Server
Door implementatie van Microsoft® Exchange kunnen de bedrijfsresultaten belangrijk toenemen omdat de productiviteit toeneemt en omdat werknemers tijdig beslissingen kunnen nemen op basis van actuele informatie. BlackBerry Enterprise Server is zeer geschikt voor Microsoft Exchange. Het biedt draadloze push-toegang tot: BlackBerry Internet Services
Deze variant is meer bedoeld voor zelfstandigen of kleine bedrijven. Vooral zelfstandifgen en kleine bedrijven die geen eigen e-mailserver hebben maken hier gebruik van. Deze variant maakt gebruik van een webclient die tot maximaal 10 POP3/IMAP e-mailadressen kan beheren. De BlackBerry apparaten zijn geconfigureerd voor BIS-gebruik en moeten ook werken met een BIS-abonnement. Er is naast het BlackBerry-apparaat verder geen extra hardware nodig.

Google Talk voor BlackBerry-toestellen

Met Google Talk voor BlackBerry®-toestellen is het mogelijk om via uw BlackBerry-toestel te chatten met andere Google Talk gebruikers. Om hiervan gebruik te maken heeft men een Google Talk-gebruikersnaam nodig en dient u de toepassing Google Talk voor BlackBerry-toestellen op uw toestel te installeren. Een google gebruiksnaam kunt u aanmaken op https://www.google.com/talk/.

Wanneer de toepassing Google Talk voor BlackBerry-toestellen actief is, kunt u e-mailberichten verzenden en ontvangen en gebruikmaken van andere toepassingen op uw Blackberry toestel. Wanneer u een nieuw Google Talk-bericht ontvangt, verschijnt er in het scherm een indicator in het gedeelte over de toestelstatus.

Het Laatste Nieuws Over Blackberry

channel->item; foreach($items as $item) { $title = $item->title; $link = $item->link; $published_on = $item->pubDate; $description = $item->description; echo '- '.$title.'
'; } } ?>

Tips bij het Kopen | Contact | Relevante websites | Mobiele Telefoon Kopen
Copyright © Mobiele Telefoon Kopen